• Fullsatt när undervisningsbegreppet inom förskolan diskuterades

[2017-03-08] Kollegiet för didaktik och barns lärande fyllde hela Kjell Härnqvistsalen när man bjöd in till seminarium på temat "Undervisning i förskola - ett rhizomatiskt lärande och/eller ett fokus på lärandets objekt?"

• En skola som lägger grunden

[2017-03-06] Bättre skolresultat, hälsa och minskad segregation. Barn som går i en bra förskola får en bättre utveckling på sikt. - Förskolan lägger grunden för framtidens samhälle, därför måste den hålla hög kvalitet, säger professor Susanne Garvis.

• Medskapande genererar event om mikroplaster

[2017-03-01] Nu samlas svenska intressenter för att diskutera hur man bäst anordnar ett event för allmänheten inom temat "Mikroplaster i hav och kläder".