Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kalendarium

Cross-cultural exchanges within Danish early childhood practices

Tid: 2017-05-31 kl 15:00,

Evenemangstyp: Öppen kollegieverksamhet

Seminarium inom ramen för Kollegiet för didaktik och barns lärande.

Föreläsare: Maja Sbahi Biehl, Program Director och Jennifer Duncan-Bendix, Assistant Program Director, på Child Development and Diversity, DIS - Study Abroad in Scandinavia

Popup-konferens: Skolans digitalisering

Tid: 2017-06-19 kl 08:30,

Evenemangstyp: Konferens

Programmering, datorspelande, sociala media - skolans digitalisering har många ansikten just nu! Hur möter förskolan, skolan, lärare och skolhuvudmän utmaningarna? Hur ser kunskapsläget ut och vilka framtidsscenarion är möjliga? Möt oss som forskar om skolans digitalisering i Göteborg. Göteborgsgruppen är en del av forskningsmiljön om Lärandets digitalisering vid Göteborgs universitet. Vi bjuder på paneldebatt, föreläsningar och workshoppar och en avslutande EdCamp där du som deltar bjuds in till diskussion. Två internationella gäster är inbjudna till en kritisk diskussion kring skolans digitalisering, professor Neil Selwyn och Ben Williamson.

Sidansvarig: Malin Behnke|Sidan uppdaterades: 2014-08-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://ipkl.gu.se/Aktuellt/Kalender/
Utskriftsdatum: 2017-05-23