Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskning

Vice prefekt med ansvar för forskning: 

Oskar Lindwall
e-post: oskar.lindwall@gu.se 

Forskningsrådet

IPKL:s forskningsråd består av docenter och professorer från institutionens olika forskningsmiljöer samt proprefekt med ansvar för forskarutbildning och viceprefekt med ansvar för forskning. Rådet har också en doktorandrepresentant. Rådet driver och ansvarar kollegialt för gemensamma frågor om forskning och forskarutbildning, samt är rådgivande åt institutionsledningen.

Rådet arbetar med att utveckla olika former av samverkan inom och utom institutionen, att identifiera och stödja strategiskt viktiga forskningsverksamheter och stimulera institutionens forskning.

Ledamöter, mötestider och minnesanteckningar>>

Aktuella forskningsansökningar

För att ha en god framförhållning och för att kunna förutse behovet av administrativt stöd ska varje person som planerar att söka forskningsmedel meddela det via länken till webbformuläret nedan. Detta gäller för varje ansökan som du är huvudsökande på samt de ansökningar där du är medsökande på ett annat lärosäte/fakultet/institution.

I formuläret nedan kan du kontinuerligt anmäla de forskningsansökningar som du arbetar med, till vilken forskningsfinansiär dessa ska skickas samt sista ansökningsdatum. Observera att du ska meddela detta i god tid innan ansökan ska skickas in.

Till webbformulär för aktuella forskningsansökningar>>

Styrdokument

Riktlinjer för stöd till seminarieserier/kollegier vid IPKL 

Interna strategiska medel

Stöd för konferensdeltagande:

Riktlinjer för stöd för konferensdeltagande

Gå till formulär för ansökan>>

Stöd för språkgranskning:

Riktlinjer för stöd för språkgranskning

Gå till formulär för ansökan>>

 

Sidansvarig: Malin Behnke|Sidan uppdaterades: 2017-07-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?