Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Visuell identitet

Vår visuella identitet skapar förutsättningar för upplevelsen av ett sammanhållet universitet. Göteborgs universitets visuella identitet kommunicerar de grundläggande kärnvärden universitetet står för: öppenhet, mångsidighet och samhällsansvar.

Regler för visuell identitet

14 maj 2014 tog rektor beslut om Regler för visuell identitet för Göteborgs universitet. Göteborgs universitets regler för visuell identitet består av en grundprofil med logotyp, typsnitt, färger, bilder och en grundläggande tillämpning av profilen. Reglerna kompletteras med anvisningar, mallar, verktyg och stöd i en handbok för visuell identitet.

Styrddokument för kommunikation

Handbok för visuell identitet

Handboken är ett verktyg för att kvalitetssäkra paketering av kommunikation där avsändaren är Göteborgs universitet, som helhet och som enskilda verksamheter. Handboken som kompletterar reglerna med anvisningar, mallar för övrig tillämpning och stöd är under uppbyggnad. Mallar produceras löpande under 2014 och 2015. Läs mer på http://medarbetarportalen.gu.se/Kommunikation/visuell-identitet/
 

Visitkort

För beställning av visitkort:

För LinCS kontakta: Doris Gustafson, e-post

För övriga kontakta: Malin Behnke e-post

Bilder

Göteborgs universitets bildbank är en samling högupplösta bilder med anknytning till universitetet för användning i material med Göteborgs universitet som avsändare. Bilderna är fria att användas utan kostnad i icke kommersiellt syfte och får användas i sammanhang där Göteborgs universitets verksamhet beskrivs eller marknadsförs.

Gå till bildbanken

Kontakt

Alla medarbetare vid Göteborgs universitet har rätt att använda sig av universitetets visuella identitet, men om du vill ha hjälp eller har frågor kring webb, trycksaker mm kontakta institutionens kommunikatör:

MALIN BEHNKE
malin.behnke@gu.se
031 786 21 20

Sidansvarig: Malin Behnke|Sidan uppdaterades: 2014-11-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?