Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kerstin Botö

Universitetsadjunkt, adjungerad

Kerstin Botö
Universitetsadjunkt, adjungerad
kerstin.boto@ped.gu.se
031-786 2007

Rumsnummer: B2 217
Postadress: Box 300, 40530 Göteborg
Besöksadress: Läroverksgatan 15 , 41120 Göteborg


Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande (Mer information)
Box 300
40530 Göteborg
Fax: 031-786 2391

Besöksadress: Läroverksgatan 15 , 40530 Göteborg

Om Kerstin Botö

Kerstin Botö är också doktorand inom forskarskolan FoRFa - Forskarskola i kommunikation och relationer som grundläggande för barns lärande:

Kerstins forskningsintresse riktar sig mot barns litteracitetsutveckling. Syftet med min studie är att analysera hur barn och lärare interagerar i läs- och skrivaktiviteter på en förskola och i en förskoleklass, där de använder sig av utbildningstv-serien "Livet i Bokstavslandet" som utgångspunkt i sitt språkliga arbete. Centrala frågeställningar är hur dessa aktiviteter iscensätts, hur barnen deltar i dem samt hur de kan bli meningsfulla och tillgängliga för barnen. Hur barns litteracitetsutveckling kan stärkas i förskola och förskoleklass ser jag som en betydelsefull kunskap att bidra med, eftersom min bakgrund är förskollärare och lärare i grundskolans första årskurser.
 

Sidansvarig: Malin Behnke|Sidan uppdaterades: 2015-09-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?