Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Popup-konferens 19 juni Skolans digitalisering

#PopUpDig17

 

Konferens om skolans digitalisering.

Datum och tid: 2017-06-19, kl 8.30 till 17.30
Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25

Programmering, datorspelande, sociala media – skolans digitalisering har många ansikten just nu! Hur möter förskolan, skolan, lärare och skolhuvudmän utmaningarna? Hur ser kunskapsläget ut och vilka framtidsscenarion är möjliga? Möt oss som forskar om skolans digitalisering i Göteborg. Göteborgsgruppen är en del av forskningsmiljön om Lärandets digitalisering vid Göteborgs universitet. Vi bjuder på paneldebatt, föreläsningar och workshoppar och en avslutande EdCamp där du som deltar bjuds in till diskussion. Två internationella gäster är inbjudna till en kritisk diskussion kring skolans digitalisering, professor Neil Selwyn och Ben Williamson.

Konferensen vänder sig till aktörer inom förskolan och skolan – pedagoger, rektorer, kommunala och nationella skolutvecklingsenheter - och är avgiftsfri. Lunch och fika ingår.

Konferensen är fullbokad! Info om ev reservplatser kommer, om det blir aktuellt, att publiceras här.

 

 

Sidansvarig: Birgitta Roos Haraldsson|Sidan uppdaterades: 2017-05-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?