Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
  • Välkommen till IPKL!

Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande

Med populära utbildningar och framstående forskning ägnar vi oss åt ett flertal olika aspekter av lärande, kommunikation och identitet hos barn, unga och vuxna. Vare sig du är eller funderar på att bli student, söker en plats som doktorand, letar efter de senaste forskningsresultaten eller vill samverka med oss om utbildning eller forskning är du välkommen till institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande (IPKL)!

Nyheter

  • Géraldine Fauville får 2018 års stipendium från Eva Selin Lindgrens Minnesfond

    [2018-04-18] Géraldine Fauville forskar på utbildning inom miljöområdet och har en stark ambition att bidra till en ökad kunskap hos allmänheten kring tillståndet i våra hav och hur såväl klimatförändringar som mänskligt handlande påverkar hur haven mår. Nu tilldelas hon 2018 års stipendium från Eva Selin Lindgrens Minnesfond.

  • Svårt att kombinera extremsport med ett jämställt familjeliv

    [2018-04-17] Extremidrottande inom triathlon innebär stora påfrestningar på de idrottandes familjeliv. Trots ambitioner om att leva jämställt landar det oftast i mycket könsstereotypa lösningar där det främst är de manliga idrottarnas karriär som premieras framför kvinnornas. Det framgår av forskning vid Göteborgs universitet och Linnéuniversitetet.

Sidansvarig: IPKL webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2017-07-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?