Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Starta eller stoppa snurran
  • Välkommen till IPKL!

Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande

Med populära utbildningar och framstående forskning ägnar vi oss åt ett flertal olika aspekter av lärande, kommunikation och identitet hos barn, unga och vuxna. Vare sig du är eller funderar på att bli student, söker en plats som doktorand, letar efter de senaste forskningsresultaten eller vill samverka med oss om utbildning eller forskning är du välkommen till institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande (IPKL)!

Kalender

Till kalendern

Nyheter

  • Med fokus på digital teknik och professionellas lärande

    [2018-03-12] Utbildningsvetenskapliga fakulteten har antagit Mona Lundin, verksam vid institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande, som docent i pedagogik.

  • Pojkars antipluggkultur möjlig att förändra

    [2018-03-05] Pojkar presterar generellt sämre än flickor i skolan. Men den antipluggkultur som ofta finns bland pojkar kan brytas. En ny avhandling vid Göteborgs universitet visar exempel där pojkar inte anser det vara mesigt att plugga och ger förslag på hur pojkars prestationer i skolan kan förbättras.

Sidansvarig: IPKL webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2017-07-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?