• Act Sustainable på Pedagogen

[2019-10-16] 4-9 november avlöper Act Sustainable vid Göteborgs universitet. Utbildningsvetenskapliga fakulteten tar stafettpinnen torsdag 7 november då kortföreläsningar på tema Hållbarhet erbjuds.

• Nationell studievägledarkonferens på Pedagogen

[2019-10-15] Ett ögonblick Charlotte Baagøe, Kerstin Jaktén och Anja Ryne, studievägledare inom Göteborgs universitets lärarutbildning och några av dem som håller i programmet för en nationell nätverkskonferens för studievägledare inom lärarutbildning, en konferens som hålls på Pedagogen 17-18 oktober.

• Obalanser i lärares digitala arbete?

[2019-10-01] Hallå där Annika Bergviken Rensfeldt, docent vid institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande, IPKL, som sedan några månader leder forskningsprojektet "Lärares digitala arbete - i balans mellan krav och stöd?", ett projekt som nyligen fick 4,8 mnkr i stöd från Forte under en treårsperiod.