Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Självbedömning som stöd för "självreglerat lärande"

Föreläsning

"/>

Välkommen till en föreläsning med Anders Jönsson om självbedömning som stöd för "självreglerat lärande". Föreläsningen riktar sig främst till aktörer inom förskollärarutbildningen sådom VFU-kurslärare, lokala lärarutbildare (LLU), VFU-koordinatorer samt kursledare och kurslärare i högskoleförlagda kurser.

Fokus på innehållet är självvärdering för lärande, vad som krävs för att självbedömning ska fungera och hur man som lärare kan arbeta för att självbedömning kan stödja förskollärarstudenters eget lärande.

Anders Jönsson är professor i didaktik med inriktning naturvetenskapernas didaktik och är författare till boken Lärande Bedömning. Via länken kan du läsa mer om hans arbete https://www.hkr.se/anders-jonsson

OBS! Anmälan via evenemangslänken nedan!

Föreläsare: Anders Jönsson, professor i didaktik vid Högskolan Kristianstad

Datum: 2018-04-18

Tid: 09:00 - 12:00

Kategorier: Barn- och ungdomsvetenskap

Arrangör: Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande (IPKL) i samverkan med Försöksverksamhet med övningsförskoleområden (ÖFSO)

Plats: Pedagogen hus C, Läroverksgatan 5, Lokal: CE 04 Hållbarheten

Evenemangslänk: Läs mer om Självbedömning som stöd för "självreglerat lärande"

Kontaktperson: Inga Bjerre Pedersen

Sidansvarig: IPKL webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2010-07-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?