Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

#PopUpDig18

Konferens

Konferensen vänder sig till aktörer inom förskolan och skolan - pedagoger, rektorer, kommunala och nationella skolutvecklingsenheter.

Årets konferens har temat "Digital kompetens" och kommer att beröra såväl arbetet som pågår i skolsverige just nu kring den reviderade läroplanen, som internationella utblickar och forskningsbaserade diskussioner om vad digital kompetens, digital literacy, digitalt medborgarskap är och bör vara. Två internationella keynotes gästar oss och båda är involverade i projekt och frågor kring digital kompetens, fil dr Luci Pangrazio, med intresse för hur elever tillägnar sig kritiskt förhållningssätt till digital teknologi, och professor Neil Selwyn som med en kritiskt positiv ingång forskar och föreläser om teknologi i utbildning.

Du möter också oss göteborgsforskare där vi presenterar och bjuder in till diskussion om digital kompetens från förskola och uppåt, inom olika ämnesområden, kring aktuella frågor och i relation till digitala applikationer.

Datum: 2018-06-19

Tid: 08:30 - 16:30

Kategorier: Pedagogik och didaktik, IT

Arrangör: Inst för pedagogik, kommunikation och lärande

Plats: Pedagogen, hus A, Västra Hamngatan 25, lokal: Kjell Härnqvistsalen

Evenemangslänk: Läs mer om #PopUpDig18

Sista anmälningsdag: 2018-06-04 kl. 23:59.

Avgift: Konferensen är avgiftsfri, men anmälan är bindande efter 2018-06-16 och en avgift om 750 kr tas ut vid avbokning senare än detta datum.

Kontaktperson: popupdig@ped.gu.se

Antal platser: 280 (Varav 285 är bokade)

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: IPKL webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2010-07-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?