Act Sustainable på Pedagogen

Nyhet: 2019-10-16

4-9 november avlöper Act Sustainable vid Göteborgs universitet. Utbildningsvetenskapliga fakulteten tar stafettpinnen torsdag 7 november då kortföreläsningar på tema Hållbarhet erbjuds.

Act Sustainable är en temavecka som sätter hållbar utveckling och Globala målen för hållbar utveckling i fokus. Man vill inspirera studenter till att engagera sig och öka kunskapen om hållbar utveckling inom sina studier, privat och professionellt.

Nytt för i år är att arrangemang i högre utsträckning kommer vara öppna för personal på universiteten - alla ska med!

Torsdag 7 november hålls ett antal kortföreläsningar i
sal AK2 136, Pedagogen hus A, källarplan, mellan 09.15 och 12.

Se program

Sidansvarig: IPKL webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2010-06-17