Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Arbetsmiljö och likabehandling

Göteborgs universitet ska kännetecknas av en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö med självklar respekt för allas lika värde. För att uppnå det arbetar vi aktivt med jämställdhet- och likabehandlingsfrågor i alla delar av verksamheten.

Vi främjar lika rättigheter och möjligheter för alla studenter och anställda samt motverkar diskriminering kopplat till kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsnedsättning eller ålder.

Vi främjar normer som leder till att studenter och anställda behandlar varandra med ömsesidig respekt, och normer som verkar exkluderande, diskriminerande eller kränkande, motverkas.

Arbetsmiljö- och likabehandlingsarbete på IPKL

På institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande finns två arbetsmiljöombud och ett studentmiljöombud. Vi har även en vice prefekt med särskilt ansvar för arbetsmiljö- och likabehandlingsfrågor.

Arbetsmiljö- och likabehandlingsfrågor hanteras på institutionen i en särskild arbetsmiljögrupp där representanter från ledning, personal och studenter ingår.

Vill du veta mer om arbetsmiljö- och likabehandlingsarbetet på institutionen?

Är du anställd på IPKL? Läs mer på Medarbetarportalen

Är du student på någon av våra utbildningar? Läs mer på Studentportalen.

Sidansvarig: IPKL webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2019-10-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?