Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Inger Brännberg

Universitetsadjunkt

Inger Brännberg
Universitetsadjunkt
inger.brannberg@ped.gu.se
031-786 2179

Rumsnummer: Pedagogen B Åsikten
Postadress: Box 300, 40530 Göteborg
Besöksadress: Läroverksgatan 15 , 41120 Göteborg


Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande (Mer information)
Box 300
405 30 Göteborg
Fax: 031-786 2391
Besöksadress: Läroverksgatan 15 , 411 20 Göteborg

Om Inger Brännberg

Undervisningsintressen
Jag arbetar främst med undervisning på grundnivå men också uppdragsutbildning med ambitionen att förena verksamhetsutveckling med kollektiva kunskapsprocesser. Jag är biträdande programledare för grundlärarprogrammet med särskilt ansvar för inriktningen mot arbete i fritidshem. Jag har också kursansvar för kurser inom utbildningsvetenskaplig kärna samt huvudämnet fritidspedagogik. Barns uppväxt, fritid och vardagsliv, fritidspedagogikens teori och tillämpning samt pedagogisk verksamhetsutveckling med särskilt fokus på fritidshem är specifika kompetensområden.

Kunskapsintressen
Jag har min grund inom det barn och ungdomsvetenskapliga fältet. Tonvikten ligger i begreppen barn,  barns vardagsliv, fritidspedagogik, identitetsarbete och lärande processer i vid mening. Jag har aktivt valt att prioritera undervisningsdelen och deltar inte i något forskningsprojekt.

Jag deltar i Barn och ungdomspedagogiska kollegiet samt är medlem av högskolenätverket Fritidspedagogik. Jag är för närvarande ledamot av institutionsrådet och utbildningsrådet för IPKL.

Nyckelord
Fritidspedagogik, Fritidshem, Barn och vardagsliv, Verksamhetsutveckling och kollektiva lärprocesser.
 

Visar 1 - 1 av 1

2006

Visar 1 - 1 av 1

Sidansvarig: IPKL webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2015-09-04
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?