Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nationell nätverksträff för naturvetenskap i förskolan

Välkommen till Göteborg på nätverksträff!

Nätverksträffen anordnas av Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande (IPKL) och Institutionen för didaktik och pedagogisk profession (IDPP) i samverkan med styrgruppen för nationellt nätverk i naturvetenskap för förskolan. Konferensen stöds av Skolverket.

Målgruppen är forskare med fokus på förskola, didaktik, naturvetenskap och teknik m fl, samt förskollärarutbildare, utvecklingsledare, förskolechefer och förskollärare, naturvetare, ingenjörer och entreprenörer.

Det nationella nätverket för naturvetenskap och teknik i förskolan arbetar för att långsiktigt stödja, utveckla och vidmakthålla intresse och kompetens för förskolans NT-didaktiska frågor samt bidra till ett kontinuerligt nationellt, regionalt och lokalt forsknings- och utvecklingsarbete i förskolan.

Nätverket syftar till att

  • stimulera kontakter och kunskapsutbyte mellan forskare och yrkespraktiker samt företrädare för förskolan, på olika nivåer,
  • bidra till förskollärares yrkesutveckling och en mer medveten yrkesutövning inom naturvetenskap och teknik, initiera och genomföra regionala och nationella möten mellan yrkespraktik och forskning


DATUM
Torsdag 24 oktober 2013

TID
09.30-16.45

PLATS
Pedagogen, hus C, lokal: C1 22

SISTA ANMÄLNINGSDATUM HAR PASSERAT

 

För mer information:
Jonna Larsson, jonna.larsson@ped.gu.se


Program

Sidansvarig: Birgitta Roos Haraldsson|Sidan uppdaterades: 2013-10-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?