Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

#PopUpDig20

Konferens om skolans digitalisering.

Nästa konferens äger rum 16 juni 2020

Mer information och länk till anmälan publiceras här under våren.

Konferens om skolans digitalisering.

PLATS: Kjell Härnqvistsalen, Pedagogen hus A, Västra Hamngatan 25.

KOSTNAD: Konferensen är avgiftsfri. Vi bjuder på keynotes, föreläsningar, symposier och interaktiva former som workshops och forum för diskussion.

ANMÄLAN: Länk till anmälan publiceras senare i vår.

Konferensen är kostnadsfri, men anmälan är bindande efter 2020-06-11. Vid senare eller utebliven avbokning faktureras en avgift om 200 kr. Det går däremot bra att överlåta din plats till någon annan. 

Följ vår Facebookgrupp: PopUpDig

Om PopUpDig

Möt oss som forskar om skolans digitalisering, lärande och IT vid Göteborgs universitet. Vi arbetar utifrån forskningsbaserade perspektiv och kunskaper om lärandets digitalisering. Vi finns på tre olika institutioner vid universitetet, Pedagogik och kommunikation, Pedagogik och didaktisk profession och Tillämpad IT och går under namnet Göteborgsgruppen. Konferensen bekostas av Linnécentrat Lärande, interaktion och medierad kommunikation i det moderna samhället (LinCS) http://www.lincs.gu.se

Sidansvarig: Birgitta Roos Haraldsson|Sidan uppdaterades: 2020-01-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://ipkl.gu.se/samverkan/popupdig/
Utskriftsdatum: 2020-02-22