Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbildning

Är du intresserad av lärande kopplat till IT och digitala lärmiljöer? Eller drömmer du om att arbeta med barn i förskolan eller på fritidshem? Kanske är ungdomars vardag och villkor det mest spännande du vet? Eller vill du rent av bedriva din egen forskning som doktorand på vår forskarutbildning? Detta och mycket mer hittar du bland våra utbildningar och kurser. Hos oss på institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande finns utbildningar på alla nivåer för dig som är intresserad av pedagogik och lärande ur ett brett perspektiv.

Vi ser fram emot att ha dig som student hos oss!

 

Ansökan

HT 2018
Sista ansökningsdag för utbildningar med start HT 2018 är 15 april 2018. Du söker via: www.antagning.se. Antagning.se öppnar för ansökningar en månad innan sista ansökningsdatum.

VT 2018
Sista ansökningsdag inför VT 2018 har passerat.

SENT UTE?
Vissa kurser är öppna för sen anmälan, d v s även efter att sista ansökningsdag har passerat. Kontakta studievägledare Lena Wendt, 031 786 21 67, lena.wendt@ped.gu.se för mer information.

Sidansvarig: IPKL webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2015-01-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?